Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

14. 2. 2010

Výlet na Vranovskou přehradu / A trip to the Vranov dam

(1.8.2009) Na dnešek jsme byli pozváni na chatu naší chovatelky paní Kleinové, která se nachází na krásném místě u Vranovské přehrady. Krásný a slunečný den vybízel k nějakému výletu s koupáním a procházkou, takže jsme vyjeli hned ráno a těšili se na hezky strávený den. Paní Kleinová má dvě fenky, Arušku, která je Blackova sestra z prvního vrhu a Otinku, která je mamča obou, takže program byl slibný i pro našeho Blečíka.
Na místě samotném je to opravdu hezké, přehrada s čistou průzračnou vodou je obklopena lesy, malebnou přírodou a spoustou hezkých chatiček. Výborný tip na hezký výlet pro celou rodinu.
Po příjezdu jsme se prošli kolem přehrady až na hráz a hned potom jsme se vrhli na koupání, což se psíkům líbilo, vodu mají Corgi opravdu rádi a když se k tomu přidá vhodný aportovací objekt, jsou v sedmém nebi. V tomto duchu pak byl samozřejmě celý zbytek dne, protože co se týká aportování, je jim úplně jedno, jestli jsou ve vodě nebo na zemi. Takže kromě krátkých přestávek na odpočinek neustále někdo z nás házel aporty a pořád hlídal, aby se pejskové při hrách někam nezatoulali. Mezitím jsme probírali vše možné kolem Cardiganů, včetně nadcházejících výstav, naší přípravy na ně a obrovskou spoustu dalších věcí. Paní Kleinová je opravdu studnice znalostí a zkušeností kolem psů a patří jí náš dík, protože se o ně vždy ráda podělí. Strávili jsme opravdu krásný a příjemný den v příjemné společnosti a opět jsme odjížděli bohatší o velkou spoustu informací. Děkujeme!
Fotky ZDE.
(1.8.2009) On this day we were invited to the cottage to our breeder Iva Kleinová, it´ a really nice place, situated on the Vranov dam. We went early in the morning and enjoyed the beautiful day. The programme seems good for our Black too, because Iva has got two for him very well known corgis, the first Aruška (Arianrhod Lucky Veles), Black´s sister from the first litter and the second |Otinka (Dakota Corlan Gi), mother. The place itself was really wonderful, amazing coutryside, clear water, green forests and many little nice cottages, of course. It´s a great tip for a trip for the whole family. We bathe all the day and the dogs really like it. We´ve talk with Iva about corgis, shows and a lot of many different topics too. Now we know more details about the life of corgis and thank Iva for the wonderful day!!!
Photos here

Žádné komentáře: