Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

7. 6. 2010

NVP Klatovy 5.6.2010 / National show Klatovy


V sobotu jsme se zúčastnili národní výstavy psů v Klatovech. Konečně bylo nádherné slunné počasí, tak jsme byli rádi, že náš výstavní kruh je venku. Realita byla ale docela jiná. V kruhu byla dosti vysoká tráva a země byla po vydatných deštích hodně podmáčená, takže to bylo nepříjemné jak pejskům, tak nám. K tomu všemu pan rozhodčí nebudil v Blečíkovi velkou důvěru, a tudíž nechtěl příliš spolupracovat. Přesto byl úspěšný a podařilo se mu vybojovat hodnocení V1 a čtvrtý CAC. Pokud se bude dařit i nadále, pro získání titulu "Šampion ČR" stačí Blečíkovi získat v příští sezoně pátý CAC. Doufáme, že se bude dařit i na MVP v Brně za dva týdny.
Galerie ZDE.
Today we visited the National dog show in Klatovy. It was a beautiful sunny weather, so we were happy about it and our exhibition ring was out, so we thought, it´s very pleasant, but everywhere there was long grass and the land was very wet after long rains, so it wasn´t very good for dogs and us too. The next was, that Black didn´t like the judge at most, he was afraid of him, but he was very succesful and got the result: V1, and his fourth CAC. Black needs yet the fifth CAC in the next season and can become the Czech Champion. We hope so.
Photogallery HERE.