Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

10. 10. 2010

MVP Č. Budějovice / IDS Č. Budějovice 9.10.2010


V sobotu 9.10. proběhla Mezinárodní výstava psů v Českých Budějovicích. Byla to letošní poslední výstava u nás, proto jsme si jí samozřejmě nemohli nechat ujít. Navíc se opravdu vydařilo počasí a byl krásný sluneční podzimní den.
Vystavování se opět ujala zkušená výstavní matadorka Iva Kleinová (mockrát děkujeme). Její zkušenosti a jistě také i speciální nové pamlsky :-) zafungovaly na výbornou a Blečík se slušně předvedl a vybojoval opravdu maximum. Od slovinské rozhodčí B. Kremser získal posudek V1 a tituly CAC, CACIB a BOB. Ještě teď jsme z takového výsledku překvapeni a samozřejmě nás to velmi těší, takové ukončení výstavní sezony jsme opravdu nečekali a dodalo nám to chuť do dalšího výstavního klání v příštím roce, které bude snad stejně tak úspěšné, jako to letošní.



Fotky z výstavy TADY.




On Saturday 9. 10. we visited the international dog show in České Budějovice. It was the last show of this year, so we couldn´t miss it. It was a really nice and sunny day, the weather was very pleasant and the show result of our Black naturally too. He was very succesfull and got the best result: Ex. 1, CAC, CACIB and BOB from the slovenian judge B. Kremser. We were surprised at first, but we were happy about it. We´re looking forward to new show season from now. At the end many thanks belongs to Iva Kleinová,an amazing person, who help us to show our Bedwyr. Thank you very very much, Iva :-)

Photos from show
HERE.