Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

27. 12. 2010

Nový člen rodiny / New family member Cadwallon Cymro Lucky Veles


Až Teď po týdnu zbylo trochu času na novou zprávu. Naše rodina se rozrostla o nového člena. Opět je z chovatelské stanice Lucky Veles, je to žíhaný pejsek a jmenuje se Cadwallon Cymro, my mu budeme říkat Valda. Jeho doprava do nového domova nebyla vůbec jednoduchá, ten den se nám zkrátka lepila smůla na paty, stávkovala totiž všechna potřebná vozidla a byli jsme nakonec opravdu šťastní, že jsme sice pozdě, ale přece dojeli v pořádku domů. Musíme poděkovat Ivě, že nám poskytla tak dlouhý a nekonečný azyl, přestože Vánoce byly za dveřmi a jistě měla mnoho jiné práce.
Valda se hned zabydlel a zatím s ním není moc práce. Je hodně samostatný a vůbec se nebojí nových věcí a míst. Občas ještě sice běhá a hledá sestřičky, ale díky staršímu bráškovi Blackovi to zvládá velmi dobře. Oba kluci si už na sebe zvykli a občas opravdu vydatně řádí, někdy mám strach, že Valda Blacka snad roztrhá na kusy... :o) Jinak si hned zabydlel Blackův pelech, využívá ho na hraní i spánek a poprvé v životě v něm spal i náš Blečík, jen jsme nevěřícně koukali. Taky se velmi rychle naučil, kde je kuchyně a kde jsou dobroty a vůbec okoukává hodně věcí od Blečíka. Je s ním velká legrace a je to zatím ještě plyšový mazel, i když někdy je spíš piraňa. Už aby bylo jaro a mohli jsme si užívat na zahradě.

Nějaké fotky TADY.

We´ve got an amazing news and that we have new family member, brindle welsh corgi cardigan. His name is Cadwallon Cymro, but we call him "Valda". He´s our second cardigan from kennel Lucky Veles. Our Bedwyr "Black" is really happy about it, and we hope we´ll have a nice time with them! Once cardigan, cardigan forever :-) At the end, we would like to thank Iva from Lucky Veles, Iva, thank you very much for everything !

Some photos HERE.