Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

6. 11. 2010

Návštěva Lucky Veles / Visit in Lucky Veles kennel

Dnes jsme po dlouhé době navštívili Blečíkův rodný dům. Strávili jsme příjemný den s kamarádkou Ivou, její rodinou a pejsky. Zatímco my jsme obdivovali před několika dny narozená nádherná štěňátka, Blečíka nejvíc zajímala jejich kočka Tsuki "Corlan Gi". Dozvěděli jsme se spoustu nových informací a stihli jsme i krátkou procházku s Blečíkovou mamkou Oťinkou.
Štěňátka jsou opravdu krásná a už jsou téměř všechna rezervovaná. Nám se nejvíce líbil jediný pejsek z vrhu Cadwallon Cymro, ale i fenečky jsou krásné a všem do budoucna přejeme láskyplné rodiny a mnoho výstavních úspěchů.


After a long time we visited Black´s birthplace. We spent a very pleasant day with our friend Iva and her family with dogs. While we admired for a few days born puppies, our Black was interested in cat Tsuki. We learned some new information and even managed a short walk with Black´s mother Oťka too. The puppies are really very beautiful and our favorite is male Cadwallon Cymro, but females are naturally very nice too. The most puppies are reserved. At the end we wish to all the puppies the best in the future.




Ostatní fotky / Some photos ZDE/HERE.