Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

11. 1. 2012

Kompletní výsledky výstav

Samostatná stránka s výsledky výstav spatřila světlo světa. Odkaz na ní najdete v pravém menu, hned pod Návštěvní Knihou. Zde by se měli shromažďovat výsledky všech konaných výstav a případně dostupné fotogalerie. Za případnou spolupráci při tvorbě této stránky budu vděčný.

NVP Brno (Olomouc) 7.1.2012


Minulou sobotu jsme zahájili naší výstavní sezonu již tradičně první výstavou v Olomouci, která se ovšem letos konala na brněnském výstavišti, z důvodu rekonstrukce toho olomouckého. Vystavoval se jen Valdík, Bleček měl pro tentokrát volno. Účast byla celkem hojná, sešlo se dohromady 11 psů. Ve výstavní kanceláři tentokrát i šampionáty potvrzovali, takže jsme si hned nechali juniora zapsat a s tím jsme si rovnou nechali oficiálně zapsat Grand šampiona i Blekovi. Po dlouhé době jsme viděli mnoho přátel i jejich miláčků a navíc se sešla i hojná účast Valdových sestřiček. Angie (Creiwry Lucky Veles) se také vystavovala, prvně ji předváděla její panička, a získala hodnocení Výborná 2. Přijela se podívat i sestřička Kalonka (Calon Lan Lucky Veles), všichni společně si po výstavě zadováděli i venku a také trochu zapózovali pro fotografa...


Také jsem kamarádce fotil jejího Pembroka...


A nakonec fotky z výstavy, nejsou ovšem moc povedené :o(


A ještě úžasné video z výstavy, které zpracoval Jaromír Fuglevič. Děkujeme!

Rok 2011

Rok 2011 pro nás byl rokem vlmi úspěšným. Absolvovali jsme celkem velký počet výstav a byli jsme opravdu úspěšní a jsme na naše kluky velmi pyšní. Celkové shrnutí výstav jsem provedl už v předchozím příspěvku. Letošní výstavní sezona bude, aspoň doufám, stejně tak úspěšná a už se na ní moc těšíme.
Konec roku byl tradičně ve vysokém tempu, všechny ty předvánoční přípravy, zmatek a stres, jsou hodně vyčerpávající, takže jsme opravdu rádi přijali pozvání k Ivě na návštěvu, byl to pro nás vítaný relax. Navštívili jsme samozřejmě i další přátele a především jsme se moc těšili na štěňátka, která momentálně mají ve stanici Freston i Shining Sirius. Všichni navštívení nám ukázali pověstnou moravskou pohostinnost v praxi a my jsme si to moc užili. Všem tímto děkujeme a těšíme se na další shledání.
Fotky z moravské tour:




Na ten letošní rok jsme si připravili několik novinek tady na stránkách. Jako první zřídíme samostatnou stránku, přístupnou z menu, kde se budeme snažit zveřejňovat výsledky z výstav v úplném znění a dostupné fotogalerie. Uvidíme, jak se to osvědčí. Dále rádi přivítáme a následně zveřejníme jakékoliv články a informace o problematice chovu, nemocech a různých akcích kolem psů, samozřejmě především kolem Corgi, takže klidně posílejte jakékoliv příspěvky. Rádi bychom vytvořili takový informační kanál, kde by každý našel všechny informace hezky na jednom místě.