Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

18. 9. 2011

NVP Brno / NDS Brno 17.9.2011


Včerejší slunečný den jsme strávili na národní výstavě psů v Brně. Posuzovala slovenská rozhodčí paní MVDr Gabriela Ridarčíková a pro nás to byl velmi úspěšný den. Valdík se představil ve třídě mladých a v konkurenci mnohem staršího psa vybojoval svůj první CAJC a nakonec ještě v souboji se svojí setřičkou Angie (Creiwry Lucky Veles) vybojoval i BOB Junior. Ve třídě vítězů se představila již sehraná dvojka, náš Blečík a Iva a společně vybojovali titul Národní vítěz. V závěrečném souboji o BOB se sešli hezky společně i s Valdou, vítězství nakonec, velmi těsně, vybojoval Blečík. V závěrečných soutěžích už ale naši kluci nijak zásadně nezaujali, jak bývá zvykem.
Nicméně musím ještě zmínit, že v závěrečných soutěžích zabodoval Annwn´s Yan Higu, který získal vítězství ve skupině FCI I. a jako třešnička na dortu byl jeho veliký úspěch v úplném závěru, kdy získal druhé místo v soutěži o nejkrásnějšího psa dne. Moc gratulujeme.

This sunny Saturday we spent on IDS in Brno. It was a really nice day with a lot of friends and great results under the judge: Mrs. Gabriela Ridarčíková, SK.
Cadwallon Cymro Lucky Veles: Excellent 1, CAJC and BOB - Junior
Bedwyr Lucky Veles: Excellent 1, CAC, National winner and BOB !
Big succes of our friend´s pembroke: Annwn´s Yan Higu won BIG 1 in FCI 1, congratulations Eva :-)