Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

13. 2. 2012

Duo Cacib Brno 4.-5.2.2012 / IDS Brno 4.-5.2.2012


Na tuhle akci se vždycky moc těšíme. Na palubu našeho Interceptoru jsme vše naložili už v pátek a nabrali jižní kurs, Židlochovice. Po příjezdu jsme stihli ještě krátkou procházku s Ivou, ale byla strašná zima, takže se stejně nedala dělat nějaká větší akce. Výstavy v Brně jsou vždycky dobré, v halách je dostatek místa a tentokrát bylo uvnitř i příjemné teplo. V sobotu posuzovala paní Gabriela Ridarčíková ze Slovenska, jak je u ní zvykem, dělala svou práci opravdu poctivě a posuzování probíhalo v dobré a příjemné atmosféře. O to víc nás potěšily dosažené výsledky, náš Valda se poprvé předváděl v mezitřídě a vybojoval hodnocení V1, a následně tituly CAC a Res.CACIB, což nás velmi překvapilo. Blečík si udržel svojí formu z konce minulé sezony a udržel si své vysoké hodnocení, získal V1 a CACIB a nakonec ještě BOB. V závěrečných soutěžích potom, jak je obvyklé, už malá plemena moc nebodují, takže tam už nezaujal. Sobota tedy byla velmi příjemná a moc nás potěšila.
Neděle se opět nesla v duchu velkých mrazů a také v očekávání, jak bude posuzovat rozhodčí Goran Bodegard ze Švédska. Před námi bylo hodně psů, takže jsme měli možnost okouknout, jak na to jde. Hodně psy prohmatával a také hodně dal na pohyb a celkové vyvážení psa. Kluci opět zabodovali a získali naprosto stejné ohodnocení, jako v sobotu. Takže Valda nás zase mile překvapil a Blečík opět potvrdil svojí formu. Závěrečné soutěže se opět nesly ve stejném duchu jako v sobotu...
Letošní ročník téhle výstavy pro nás byl opravdu velmi úspěšný a jsme za to rádi. Valda dvakrát CAC a Res.CACIB, Blečík dvakrát CAC, CACIB a BOB, prostě sen... Na dosažené výsledky jsme pyšní a doufáme, že se nám bude obdobně dařit i nadále.
Opět děkujeme Ivě za střechu nad hlavou a všem ostatním za milou společnost.


Fotky sobota:




Fotky neděle: