Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

24. 4. 2010

Mezinárodní výstava psů České Budějovice / International show České Budějovice


Dneska jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Českých Budějovicích. Počasí bylo opravdu krásné, takže jsme byli docela rádi, že náš výstavní kruh byl tentokrát venku. Pro nás to byla nová zkušenost a Blečík se předvedl opravdu dobře. Byl o malinko úspěšnější než na poslední výstavě a v kruhu vybojoval tituly: V1, CAC, CACIB.
Den jsme strávili v příjemné přátelské společnosti a navíc poznali i další nové lidi a jejich čtyřnohé kamarády. Blečík potkal některé své sourozence a mohl se aspoň trochu vyřádit....
Byl to nádherný jarní a úspěšný den. :o)
Fotky ZDE.

Today we visited The International Show in České Budějovice. The weather was really beautiful, so we were lucky that we could show our dog out of the hall. It was a new experience for us and Black was very succesfull and the result was: Excellent 1, CAC, CACIB.
We spent a very pleasant day with our friends and their dogs, meet some new people, and Black´s sisters. Such an amazing day!
Photos HERE.