Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

13. 1. 2011

Hanácká národní výstava psů Olomouc / National dog show Olomouc

Musíme se omluvit za zpoždění zprávy, ale bohužel máme teď hodně práce a nějak nestíháme vůbec nic. K tomu všemu ještě starosti o to naše miminko, které začíná trošku zlobit.. :-D

V neděli 9.1.2010 jsme zahájili výstavní sezonu na NV v Olomouci. Tentokrát jsme byli o něco více nervóznější než jindy, stačilo nám totiž získat titul CAC a tím by jsme splnili všechny podmínky pro udělení titulu Český šampion krásy. Přihlášeni byli jen čtyři Cardigani, a to nám dávalo trochu naději. Pan rozhodčí Iuza Beradze z Gruzie posuzoval předcházející plemena celkem důkladně a moc tituly nerozdával, takže naděje pro nás byly nevelké, nicméně jsme opět vsadili na výstavní zkušenosti Ivy, což se znovu vyplatilo. Co naplat - kdo umí, ten umí... :o) Blečík se panu rozhodčímu líbil, takže mu dal dobrý posudek s výsledkem V1 a udělil tituly CAC a Národní vítěz. V závěrečném posuzování jsme už nevybojovali titul BOB, přesto jsme měli obrovskou radost. Shodou okolností na místě v kanceláři zapisovali šampiony, takže jsme si domu odvezli i diplom pro nového českého šampiona.

Fotky se moc nepovedly, takže pár těch nejlepších najdete ZDE.

Také jsou samozřejmě upraveny výstavní výsledky v pravém menu v sekci Informace.



At the beginning, sorry for the delayed new due to lack of time and care of our new cardigan baby This year we started the exhibition season with the National Dog show in Olomouc on January the 9th on Sunday. This time we were very nervous than ever, because of the last CAC we needed for the title Czech Champion.The judge Iuza Beradze (Gru), was quite strict, so we were afraid a little about it, but at the end, it was wonderful. The judge liked our Black and gave him the pleasant result: Excellent 1, CAC and the National winner! Many many thanks belongs to Iva for exhibiting Black, they´re a really great duo So we defended the dream title Czech Champion and were really lucky about it. Accidentally we let to write here this title in the enrolment office.

Some photos HERE.