Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

23. 10. 2012

MVP Litoměřice - 26. 5. 2012

Opakovaně jsme navštívili i mezinárodní výstavu v Litoměřicích, která je vždy pěkně zorganizovaná, při trošce štěstí vládne hezké počasí, i tentokrát a nabízí se další možnost setkat se s přáteli a jejich cardigany. Opět jsme přihlásili oba kluky a vedlo se jim více než náramně. Tentokrát jsem musela zvládnout vystavit oba kluky, což se vydařilo, ale o BOBa putoval Blečík do Mirkových rukou :-) Posuzovala paní rozhodčí Angela Kováčová ze Slovenska a byl to opravdu Valdův den. Velmi se paní rozhodčí líbil a v z celkového počtu deseti přihlášených cardiganů porazil dva šampiony, šampionku a další obsazené třídy a obdržel úžasný posudek s hodnocením: V1, CAC a svůj první CACIB a BOB ! Udělal nám tím obrovskou radost. Blečík si také nevedl špatně a porazil svého konkurenta ve třídě šampionů a skončil za benjamínkem Valdíkem s hodnocením V1, CAC, res. CACIB. Jsme na ně oba velmi pyšní.



26. 5. 2012 - International dog show Litoměřice, CZ
judge: Mrs Angela Kováčová, SK
10 entries

C.I.B. Bedwyr Lucky Veles:
Exc. 1, CAC, res. CACIB
(champion class)

Jch. Cadwallon Cymro Lucky Veles:
Exc. 1, CAC, CACIB, BOB
(intermediate class)

We are so proud of them both !



























Žádné komentáře: