Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

29. 9. 2011

Víkend v Židlochovicích a MVP Tulln / Weekend by our friend in Židlochovice and IDS Tulln

Na neděli 25.9.2011 jsme byli přihlášeni na Mezinárodní výstavu psů v rakouském Tullnu. S Ivou jsme byli domluveni, že přijedeme už v pátek a strávíme společný víkend. V sobotu bylo opravdu krásně, takže to přímo svádělo k nějaké procházce. Holky dopoledne navštívili místní zahradnictví, odpoledne potom přijeli na krátkou návštěvu Irena (Freston) s Jitkou (Shining Sirius). Po jejich odjezdu jsme vyrazili na místní kopec s rozhlednou.

This Sunday on 25th we should take part on the Bundessieger Tulln. For this weekend we found home by our friend Iva, so we enjoyed really wonderful days, on saturday we visited a very nice local garden centre and later in the afternoon we made a walk to a lookout tower with a beautiful view of amazing moravian countryside with other friends.

Pár fotek ze soboty zde/Some photos here:



V neděli jsme brzy ráno vyrazili do Tullnu. Cestou jsme naložili Jitku, která měla přihlášenou Aine. Cesta proběhla bez zásadních komplikací, snad jediná nevýhoda byla v tom, že jsme parkovali dost daleko od naší výstavní haly. Nezvykle jsme šli na řadu hned jako první. Posuzovala norská rozhodčí paní Anne Indergaard a tentokrát to brala dost přísně. Nicméně my jsme dostali na oba pejsky výborné posudky a dosáhli vynikajícíh výsledků. Valdík byl potřetí ve třídě mladých a získal V1, CAJC a stal se vítězem třídy mladých. Blečík ve třídě šampionů získal V1, CACA, CACIB, tím splnil podmínky pro udělení titulu Interšampion. Oba kluci se potom na závěr sešli v souboji o BOB, kde ho nakonec, jen o chlup, získal Blečík. V závěrečných soutěžích jsme nastoupili naprosto bez očekávání nějakého výsledku a proto jsme nakonec byli hodně překvapeni. Valdík byl ve skupině FCI I. mladých vybrán mezi 6 nejlepších psů a následně vybrán jako 3. BIG FCI I. mladých celé výstavy!!! Dalo se proto čekat, že hned v následujícím posuzování I. skupiny dospělých nebude vybrán žádný Cardigan, takže Blečík už bohužel nijak nebodoval.
Přesto jsme opravdu moc šťastní a pyšní na dosažené výsledky. Blečík se ve své druhé výstavní sezoně stal Českým šampionem a Grand šampionem a nakonec i Inter šampionem, k tomu získal i dvě kvalifikace na Cruft 2012. Valda v necelých 11 měsících zatím bodoval na všech výstavách, tentokrát se probojoval až na stupně vítězů a k tomu má také kvalifikaci na Cruft 2012.
Byl to krásný a úspěšný víkend a my moc děkujeme Ivě za ubytování, pohostinnost a samozřejmě za předvádění Blečíka.

On Sunday early morning we took of the yourney with Iva to IDS Tulln. The journey was very good and corgis was the first judged breed there. We´ve had a great norwegian judge, Mrs Anne Indergaard and it was really interesting to watch the all process of judging. Our boys scored and got excellent results: Our almost 11 months old Cadwallon Cymro won the junior class, and gain Cruft´s qualify 2012 and at the end he won the 3rd BIG in junior class under the judge Stefan Sinko, SLO. Our Bedwyr was very succesful too, he won champion class with great result: Excellent, CACA, CACIB Cruft´s qualify 2012 and he defeated our Cadwallon with BOB ! By the way our Bedwyr Lucky Veles is new C.I.B. now. We are very happy about our boys´ results and plesantly spent day with our friends. Thank´s everyone :-)



Žádné komentáře: