Bedwyr & Cadwallon Cymro Lucky Veles

Vítejte na stránce věnované plemeni Welsh Corgi Cardigan. Najdete zde obecné informace o plemeni a především informace o našich skvělých psech Blackovi (Bedwyr Lucky Veles) a Valdovi (Cadwallon Cymro Lucky Veles)

Welcome to the website dedicated to the breed Cardigan Welsh Corgi. Here you will find general information about the breed and especially about our great dogs Black (Bedwyr Lucky Veles) and Valda (Cadwallon Cymro Lucky Veles).

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.
Aktuální ročenka Welsh Corgi Association Handbook, kde Black reprezentuje Český WCC klub.

24. 4. 2011

MVP Č. Budějovice / IDS Č. Budějovice 23.4.2011

Ch.Bedwyr Lucky Veles & Ch.Biedronka Lisie Pysie
Včera jsme za krásného slunečného dne opět zkoušeli štěstí na mezinárodní výstavě v Č. Budějovicích. Přihlášen byl i náš Valdík, takže si velmi úspěšně odbyl premiéru na výstavním poli, od irského pana rozhodčího získal krásný posudek a hodnocení VN. Blečík zabojoval a díky zkušené handlerce získal, v obrovské konkurenci 14 Cardiganů, V1, CAC a CACIB. Hodnocení získal při své první účasti ve třídě šampionů. Vystavovala se i jeho sestra Basilea, která také uspěla a vybojovala hodnocení V1, CAC a Res.CACIB. Takže tentokrát byla reprezentace stanice Lucky Veles přímo ukázková. :o) Jinak jsme opět popovídali s přáteli a vůbec všude okolo panovala skvělá atmosféra, navíc díky netradičnímu umístění kruhu jsme my i naši pejsci měli velmi příjemný stín. Takže jako již tradičně, byla pro nás tahle výstava úspěšná a moc se nám v Budějovicích líbilo...




Saturday 23. 4., such a beautiful day for us and our dogs. We spent this sunny spring day with our friends at Intrnational dog show in České Budějovice. It was the first show of our six months old Valda. He was very good and got a nice result: very promising in puppy class. Our Black was very succesful too and got the result: ex. 1, CAC and CACIB in champion class and his sister Basilea Lucky Veles got Ex. 1, CAC, res.CACIB, we are very proud of them all. There was 14 cardigans this time, it´s quite high number, and the representation of Lucky Veles kennel was great! Thanks to Iva for exhibiting our Black and to all for nice spent day, we liked it very much. 

Žádné komentáře: